Navigation
Sportief wandelen

Sportief wandelen

Vanaf woensdagmorgen 7 oktober gaan we (bij voldoende deelname) Sportief wandelen in en rond Druten. Iedere woensdagochtend van 9.00 tot 10.30/11.30 uur. De ene week een wandeltraining (intensiever en daardoor korter) en de andere week een wandeltocht.  Iedereen die 30 tot 45 minuten kan wandelen is van harte welkom! Het tempo is zodanig dat we ten alle tijden beide voeten aan de grond houden. (van doorstappen tot licht jogtempo).  Deze trainingen zijn geschikt voor iedereen; wandelaars die gewoon lekker actief in de natuur willen ontspannen of willen werken aan hun conditie, gewicht, herstellen van blessure of doorgemaakte ziekte. De trainingen worden gegeven door een Fysiotherapeute (niet praktiserend).  

We verzamelen om 8.50 uur op het Ambtshuisplein of van te voren anders aangegeven. Dit om zoveel mogelijk te varieren in trainingslocaties. Iedere week ontvangen de deelnemers de dag voor de training een mail waarin wordt aangegeven waar we die dag verzamelen en wat de inhoud van de training is. Afmelden kan dan ook via de mail.

Verder bestaat de mogelijkheid om te thema wandelingen (herfst, winter, lente en zomer)/ foto / verzoekroute / wildspotten..... enz.  

We werken met 10 of 20 ritten- kaarten.

Een 10-trainingen kaart is 12 opeenvolgende trainings weken geldig  Kosten: 70,00 euro

Een 20-trainingen kaart is 23 opeenvolgende trainings weken geldig  Kosten:135,00 euro

Het voordeel voor de wandelaar is dat je afhankelijk van je kaartkeuze 2 of 3 keer in de geldigheidsduur van de kaart mag verzuimen.

Als er door omstandigheden (slecht weer, of ziekte van trainer) een training wordt afgelast zal de kaart van de wandelaar met 1 week opgeschoven worden.

Prijzen zijn inclusief een kopje koffie/thee en iets lekkers.

 

Instromen kan op ieder moment. Wel graag van te voren aanmelden: info@motionforyou.nl of 06 45349448